Print

activiteiten in team

Even de violen stemmen in het mim!

Midden in Brussel, in een van de mooiste musea van het land, kan u met uw team terecht voor een originele activiteit die u zal toelaten uw grenzen te verleggen, uw collega's in een ander daglicht te stellen, sluimerende talenten te laten ontluiken en de samenhang binnen uw groep te versterken.

Muziek is, als eindeloze bron van emotie, harmonie en uitwisseling, uitermate geschikt om de banden aan te halen in eender welk soort groep.

Of het nu gaat om een symfonisch orkest of een kwartet, een jazz ensemble of een Balinese gamelan, het samen musiceren stelt mensen altijd voor dezelfde fundamentele vragen, een zoektocht naar evenwicht binnen het spanningsveld van individuele creativiteit en de klankkleur van de groep, van improvisatie en voorgeschreven notatie. En welk soort leiding biedt de beste garanties voor de goede werking van het geheel?

Steeds met het thema "samen spelen" in het achterhoofd gaan wij in groep op ontdekkingstocht in de rijke verzameling van het mim en experimenteren wij erop los op allerlei instrumenten. U en uw collega's beleven verschillende manieren om samen muziek te creƫren, in kleine of grotere groepen, op klassieke of exotische instrumenten, met of zonder dirigent, met of zonder partituur.

De teambuilding neemt een halve dag in beslag.

Een leerparcours doorheen de tentoonstellingszalen wordt afgewisseld met speelse, creatieve, muzikale activiteiten.

In een informele setting krijgt u de kans een rol te spelen in een heus orkest, u te wagen aan groepsimprovisatie of samen een partituur ten gehore te brengen. "Maar ik speel helemaal geen muziek", zegt u? Laat u maar eens goed gaan, u zal versteld staan van het resultaat.

Deze sessies worden begeleid door de medewerkers van het mim met een professionele opleiding als musicus, musicoloog of muziekpedagoog.

Interesse? Neem dan contact op met ons bespreekbureau via e-mail of op +32 2 741 73 02.
Deze activiteiten worden steeds voor u op maat samengesteld, afhankelijk van de verwachtingen van de groep.