Print

de museumwinkel

De museumwinkel is een schatkamer vol met boeken, cd's, postkaarten en allerhande muzikale hebbedingen. Zoekt u een aandenken, wilt u iemand verrassen of bent u gewoon een shopaholic ? De museumwinkel is the place to be.

Het winkelteam speurt onophoudelijk de markt af om voor u de beste artikelen te vinden die te maken hebben met onze dubbele passie : muziekinstrumenten en art nouveau.

Een speciaal hoekje is gereserveerd voor de kinderen. Hier vinden de jonge melomaantjes boeken met verhalen, aftelrijmpjes en spelletjes, allemaal over de muziek. In de winkel vindt u ook de publicaties van onze wetenschappers en educatieve dienst. Kortom, de winkel is op zich al een ommetje waard !

Contacteer de museumwinkel op 02 545 01 62 of 02 545 01 34 of klik hier.

Open:
van dinsdag tot vrijdag 9u30 - 12u & 13u-16u45
zaterdag en zondag 10u - 12u & 13u-16u45

Een greep uit het aanbod

Al deze publicaties zijn te verkrijgen in de Museumshop. Bestellingen kunnen ook via e-mail doorgestuurd worden. Voor wie boeken graag met de post bezorgd krijgt, wordt eerst een pro-forma-factuur gemaakt. Van zodra deze betaling ons bereikt heeft, worden de publicaties verzonden. Voor bijkomende informatie kan u altijd terecht in de Museumshop.