Print

schoolvoorstellingen secundair onderwijs

Combineer een actieve rondleiding met een voorstelling in de concertzaal om de beleving nog completer te maken. De rondleiding wordt inhoudelijk afgestemd op het concert. Het programma van schoolvoorstellingen loopt in samenwerking met Jeugd en Muziek.

Tarief

Schoolvoorstelling + actieve rondleiding

 € 6 per leerling (voorstelling + toegang museum) + € 45 per groep van max. 15 lln. (rondleiding) 

 

Donderdag 5 maart 2015, 11.15 uur

Tot hier en nog verderTot hier en nog verder

De muzikanten van Tweever gaan op zoek naar de wortels van het luisterlied. Woorden krijgen namelijk een subtiele gelaagdheid wanneer ze gezongen worden. Via een korte omweg langs het Franse chanson en het werk van Engelstalige singer-songwriters komen de muzikanten terecht bij hun eigen bakermat. Als zonen van een icoon van het Vlaamse luisterlied, Willem Vermandere, zijn ze opgegroeid als bevoorrechte getuigen van het luisterlied in Vlaanderen. Peter zingt, maar speelt ook gitaar, mandoline, sax en accordeon. Augustijn speelt piano en akoestische bas.

Voor 3de graad lagere school en 1ste graad secundair onderwijs

 

 

 

 

Donderdag 13 november 2014, 11.15 uur 

VelotronixVelotroniX

VelotroniX is a real mean beatmachine. Vijf ervaren muzikanten leven zich uit op gebricoleerde drums, ontmantelde drumkits, Marokkaanse krakebs, DIY-lamellofonen. kalimbas uit Afrika, een pandeiro uit Brazilië, pvc-drums, en een eensnarige gitaar met fietsremkabel.

Voor 2de en 3de graad secundair onderwijs